Pe langa dieta si procedurile de detoxifiere recomandate in toate programele, programul complet presupune si o analiza minerala a parului (exemplu foto) pentru a determina starea organismului la nivel biochimic. Aceasta analiza este esentiala pentru a putea recomanda suplimente, fara putandu-se recomanda numai suplimente generale (ex.: Kelp, Tmg, complex de Calciu+Magneziu). Intreaga stiinta a echilibrarii nutritionale se bazeaza pe interpretarea acestei analize. De ex: daca toti cei 4 electroliti principali (Calciu, Magneziu, Sodiu, Potasiu) sunt sub nivelul de referinta acest tipar se numeste Four Lows, asta inseamna ca organismul este extrem de obosit, stresat, malnutrit. Cineva care are acest pattern nu poate sa ia orice fel de suplimente – starea i se va agrava. Ca o paranteza eu am avut acest pattern si incepe sa apara tot mai des datorita alimentatiei, stilului de viata modern, radiatiilor, poluarii etc.

Exemplu analiza minerala a parului
Exemplu analiza minerala a parului

Proba de par se trimite in SUA la laboratoarele ARL. Pe baza rezultatelor se fac recomandari individuale privind dieta si suplimentele. Recomandarile le fac impreuna cu Josephine Zanetti sub coordonarea lui dr. Lawrence Wilson (drlwilson.com). Din ce stiu eu la ora actuala sunt singurul din Romania care ofera acest tip de serviciu.

Suplimentele se comanda din SUA de la firma Endomet Laboratories si clientii mei beneficiaza de 20% reducere. Costul suplimentelor este aprox. 100-150$/luna.

Costul analizei initiale este 500 lei – analiza minerala a parului la ARL Labs + programul de Dezvoltare de Dr. Wilson (recomandari suplimente, dieta, proceduri pe baza analizei) + interpretarea mea si eventualele note adaugate de Dr. Wilson sau de coach-ul meu Josephine Zanetti

Analizele se refac la 3-6 luni, costul unei reanalize este 350 lei.

Pe toata durata programului iti voi fi alaturi telefonic si prin email.

Pentru a incepe un program complet sau pentru o consultare telefonica sau prin skype completati formularul sau contactati-ma la:

Dragan Alexandru
0720 764 897

Bd. Dimitrie Cantemir 23, sector 4, Bucuresti
[email protected]