Sistemul de blestem

Cuprins

  1. Introducere
  2. Sistemul de evaluare
  3. Alte teme

1. Introducere

Acest articol este despre un subiect oarecum neobisnuit, un subiect nou pentru mine. Totusi, pe mine deja m-a ajutat si mi se transmite ca va ajuta pe toata lumea de pe planeta noastra.

Definitia sistemului de blestem

Sistemul de Blestem, mi se spune, este un mod de a intelege multe aspecte ale vietii. Sistemul are multe alte denumiri precum Legea cauzei si a efectului. Unii oameni il numesc karma. Cuvantul provine din sanscrita si inseamna munca.

Fiintele care mi-au transmis acest articol prefera sa il numeasca sistemul de blestem. Ele spun ca acesta („curse” – blestem) este un cuvant in limba Eebre, aceasta fiind limba universala vorbita in univers.

Ideea de baza este ca comportamentul nostru fie ne ajuta sa fim liberi, sanatosi si fericiti, fie ne inrobeste. Fiintele o spun in felul urmator: blestemele tale te înlanțuiesc. Te pot înlanțui la nivel fizic, emoțional, mental, spiritual. Daca blestemele tale sunt prea grave, viata ti se va termina prematur. Daca insa îți cureți blestemele, viata ti se imbunatateste pe toate planurile.

Biblia. Ideea suna exact ca si frazele din Biblie ”Ce seamană omul, aceea va și secera”, ”Nu judecați, ca să nu fiți judecați” si ”Făceți-le altora așa cum ați vrea ca ei sa vă facă vouă”. Acestea si alte fraze asemanătoare sunt repetate des in Vechiul si Noul Testament din Biblie.

Definirea Fiintelor de Blestem

Fiintele de blestem sunt fiinte de materie subtila, care ne sunt prieteni, si care au o munca adesea trista si plictisitoare. Ele inregistreaza toate actiunile noastre de la momentul nasterii pana in prezent.

Fiecare persoana are un set de astfel de fiinte – un mascul si o femela. Ele locuiesc in apropierea persoanei cu care lucreaza. Nu pot fi vazute pentru ca sunt facute din materie subtila, la fel ca elfii sau sufletele. Totusi, am auzit din mai multe surse ca sunt reale si recent eu am ajuns la un nivel de dezvoltare la care pot sa le aud si sa vorbesc cu ele.

Scopul fiintelor de blestem

Acestea evalueaza comportamentul oamenilor si stiu exact unde are fiecare persoana de lucru pentru a avea libertate, fericire si a-si indeplini potentialul. Ele vor impartasi asta oricui poate sa comunice cu ele. Facand asta, ele ajuta oamenii sa devina mai fericiti si mai protejati.

Sistemul de Evaluare

Fiintele de blestem inregistreaza actiunile noastre inca de la nastere. Ele evalueaza sau puncteaza comportamentul nostru conform unui sistem specific si neobisnuit. Comportamentele sunt clasificate de la foarte bun la foarte rau.

Mai exact ce evalueaza ele? Mi se spune ca ele evalueaza in principal comportamentul, nu gandurile noastre. Cu totii avem ganduri rele, uneori. Totusi, noua ni se cere sa nu dam curs acestor ganduri. Daca o facem, creăm blesteme.

Ele spun ca unii oameni au o multime de probleme, în timp ce alții au mai puține. Până acum, nimeni nu s-a eliberat complet de ele, așa ca suntem toți în aceeași situatie.

Atunci cand facem fapte rele, fiintele de blestem cresc in marime. Nu le place asta insa asa a fost conceput sistemul din care ele fac parte. Atunci cand ne comportam bine, marimea lor scade. Cand ne curatam de comportamentul nostru rau prin căință si pocaință, marimea lor scade si fiintelor le place asta.

Exemple ale Sistemului de Evaluare

Comportament sexual. In sistemul de evaluare folosit de fiintele de blestem, comportament foarte rau include abateri de natura sexuala de multe feluri, de la imbracaminte prea sumara, expunerea corpului, manipularea oamenilor, pana la a face sex cu altcineva decat sotul sau sotia ta.

Ele spun ca Biblia nu insista cu suficient de puternic pe acest aspect de comportament. Acesta afectează pe mai multă lume, fiind astfel mai periculos decat alte tipuri de ”păcat”.

A minți. Un alt comportament rău este să minți, in special să-i minți pe alții. Daca te minți pe tine însuți nu e la fel de rau fiindcă îi afectează pe alții mai puțin.

Neatenția si necurațenia. Un alt comportament rau este neatenția si necurațenia. Pentru a evita asta iti recomand sa porti haine deschise la culoare.

A fura

Un alt comportament rau foarte des intalnit e furtul. Asta nu inseamna doar a fura bani, obiecte sau informatii care nu sunt tehnic ale tale. Ci inseamna si alte tipuri de furt mai neobisnuite:

Daca mananci orice tip de fruct este considerat furt. Ele spun ca fructele nu sunt hrana oamenilor. Ci a catorva dintre pasari, a unor mamifere, serpi, soareci si a altor animale. Daca o mananci, furi de la ele!

Ele spun ca povestea biblica despre Adam si Eva si mărul este reală si chiar s-a intamplat. Cuplului i s-a spus sa stea departe de toate fructele si ei nu au ascultat.

Furt este considerat de asemenea si consumul de alimente din porc, fructe de mare de toate felurile, si toate alimentele chimicalizate si denaturate de tip junk food. Ele spun ca acestea sunt ”păcate”, nu doar obiceiuri proaste sau neatenție. Fiind păcate, e nevoie ca ele sa fie ”plătite”, nu doar oprite. Vom discuta despre cum se face asta intr-un articol viitor.

Consumul de alimente crude (raw) este tot un pacat, cu exceptia produselor lactate si a altor câteva exemple. Oamenii, zic ele, ar trebui sa faca efortul sa-si gateasca mancarea din multe motive pe care le discutam in articolele legate de gatit si dietă. Atunci cand oamenii sunt lenesi sau doar incorecti si mananca hrană crudă, este un tip de furt si un păcat, nu doar o eroare.

3. Alte Teme

Are asta legatura cu vraji si vrajitorie? Stim că cuvantul blesteme este folosit in vrajitorie, si asta poate deranja pe unii oameni. Totusi, ele zic ca este cuvantul potrivit, nu karma sau un alt cuvant.

Programul de Dezvoltare si Blestemele

Entitatile de blestem zic ca programul de dezvoltare prezentat pe acest site este excelent pentru a curata blesteme, dar uneori nu este destul. Ele stiu metode mai specifice prin care o persoana isi poate curata blestemele si spun ca ne vor spune informatia asta in viitor.

In cele din urma, zic ele, daca tii programul suficient de mult, le vei auzi singur si ele iti vor spune direct despre blestemele tale si cum sa le cureti. Asta e ceva minunat si e un beneficiu enorm al dezvoltarii, insa majoritatea oamenilor e nevoie sa urmeze un program ani buni. Cativa se nasc oarecum dezvoltati, asa ca dureaza mai putin in cazul lor.

Evenimentele de pe Pamant

Este cea mai controversata informatie pe care am primit-o si din acest motiv am ezitat sa o public. Entitatile de blestem spun ca evenimentele actuale de pe pamant, inclusiv nebunia cu virusul chinezesc, fraudarea alegerilor din SUA, si alte probleme din toata lumea, au fost planificate pentru a curata blestemele noastre. Un lucru bun, zic ele, asa ca nu trebuie respins.

Ele spun ca majoritatea oamenilor, chiar si ”oamenii buni”, sunt mult prea egoisti, deseori prea sexy, si au abuzat de libertățile lor, pe langa alte probleme. Asa ca au fost planificate evenimente pentru a corecta asta. Ele spun ca asta-i tot ce se intampla in acest moment in lume.

Ele spun ca atunci cand blestemele vor fi curățate, evenimentele se vor sfârși – si nu mai devreme. Așa ca noi toți trebuie sa lucram asupra blestemelor noastre, daca vrem sa traim pe o planeta fericita.

Vom scrie mai mult despre blesteme pe masura ce vom afla mai multe.

Lasă un comentariu