8 Secrete Pentru O Viata Sanatoasa Aplicate in Echilibrare Nutritionala

somn sanatos

1. Culca-te devreme! Somnul in intervalul 10-12 pm este mult mai valoros decat cel de dupa ora 12 noaptea. In plus, sunt mult mai multe sanse sa dormi suficient (8-10 ore) daca te culci devreme. Somnul si odihna sunt foarte importante pentru a te vindeca si a fi cu adevarat sanatos si puternic.

2. Respecta Dieta de Echilibrare Nutritionala. Este o dieta simpla, bazata pe legume gatite si mai putin pe dulciuri si paine. Trebuie sa mananci la fiecare masa legume (morcov, ceapa, brocolli, varza rosie, conopida, pastarnac, spanac, mazare, telina – FARA rosii, ardei, vinete – sunt defapt fructe..) si sa reduci consumul de zahar/dulciuri  inclusiv fructe si paine (ar fi perfect sa elimini complet painea). La cel putin 2 mese mananca proteine – oua, carne (dar nu de porc! cea mai buna alegere: de oaie), branza mai putin..

3. Elimina din alimentatie carnea de porc.In programele de Echilibrare Nutritionala nu se recomanda carnea de porc, motivul fiind riscurile de infectii chiar daca este gatita bine sau verificata dar si impactul negativ asupra dezvoltarii mentale/spirituale. Din teste proprii pot sa sutin aceasta teorie.

4. Bea zilnic un pahar (250ml) suc de morcovi! Contine calciu si alti nutrienti foarte importanti.

5. Construieste-ti o Sauna cu infrarosu si foloseste-o zilnic 30-60 min! Este minunata si necesara pentru dezvoltare. Ajuta la eliminarea toxinelor si metalelor grele si are multe alte beneficii.

secrete pentru o viata mai mult decat sanatoasa

6. Fa exercitiul pentru impingerea energiei in jos! Este un exercitiu mental foarte simplu: vizualizezi cu ochii inchisi ca impingi energie dinspre cap inspre picioare. Stiu ca suna putin ciudat dar este cu adevarat foarte benefic si important pentru vindecare. Te ajuta sa fii mai cu picioarele pe pamanat si mai centrat in tine, mai putin cu capul in nori si mai mult in prezent. Dr. Wilson explica ca aceasta energie pe care o impingi este energia lui Dumnezeu, forta din toate lucrurile vii, esenta Divina, sau chi, qi cum mai este numita in Orient. Acest exercitiu te ajuta sa aduci mai mult din aceasta energie in tine si pe Pamant. El sugereaza si ca aducand aceasta energie faci si un serviciu umanitatii, aducand aceasta energie vindecatoare pe pamant, aduci Raiul pe Pamant.

7. Fa clisma cu cafea! Stiu ca nu e o imagine tocmai placuta si confortabila.. insa incearca sa treci peste aceste bariere si da o sansa acestei terapii. O sa vezi ca beneficiile sunt extraordinare si ca inceputul este mai dificil. Ajuta extrem de mult la detoxifiere stimuland ficatul.  Este o procedura esentiala in Echilibrare Nutritonala care accelereaza dezvoltarea (spirituala sau mentala). Ideal ar trebui facuta zilnic (chiar 2 una dupa alta) timp de 10 ani. Stiu cum suna dar.. cam atat de intoxicate sunt organismele astazi. Partea buna este ca nu avem unde merge decat in sus daca luam masuri.. si viata poate deveni o aventura minunata.

8. Fa impachetari cu Kelp. Kelp este o alga marina plina de nutrienti si care este foarte hranitoare si ca supliment dar si intinsa pe piele. Accelereaza foarte tare detoxifierea si dezvoltarea. Merita 1000% timpul si efortul investit. Ai nevoie de 500g Kelp pudra de la firma Starwest Botanicals pe care o poti comanda de pe IHERB.COM. De asemenea poti comanda si Kelp capsule (pana la 5/zi) si TMG capsule, (3/zi) doua suplimente recomandate in toate programele de Echilibrare Nutritionala.

Lasă un comentariu