Despre

Buna, ma numesc Dragan Alexandru, sunt din Bucuresti si sunt pasionat de nutritie, body-hacking, autoperfectionare, dezvoltare spirituala pe scurt dezvoltarea intregului potential al meu si al celorlalti.

Initial am creat acest site pentru a oferi si in romana informatiile descoperite de mine cu care eu am rezonat extrem de bine . Este vorba despre site-ul drlwilson.com, site-ul doctorului Wilson, un site obscur la prima vedere, care insa ofera o cunoastere pe cat de neobisnuita pe atat de interesanta, asupra careia zic eu ca merita sa ne oprim putin atentia.

Subiectul principal al site-ului este stiinta Echilibrarii Nutritionale si mai nou a Dezvoltarii. Termenul de Echilibrare Nutritionala este unul mai vechi, preluat de la Dr. Eck, cel care a fost pionierul in acest domeniu. Dr. Wilson a lucrat impreuna cu Dr. Eck 14 ani, si dupa moartea sa a continuat cercetarea si a perfectionat aceasta stiinta.

Acum prin intermediul acestui site vreau sa ofer romanilor acces la aceasta metoda de vindecare si perfectionare, oferind servicii de echilibrare nutritionala si dezvoltare. In acest sens colaborez cu Dr. Wilson si cu Josephine Zanetti pentru realizarea programelor complete.

Laboratoarele ARL USA

Programele complete se fac pe baza analizei minerale a parului, analiza ce se face in SUA la laboratorul ARL, probabil cel mai titrat din SUA. Proba de par se trimite simplu intr-un plic impreuna cu un formular. Rezultatele sunt prezentate sub forma de grafic indicand nivelul mineralelor (Ca, Mg, Na etc ) si al metalelor toxice (Al, Cadmiu, Arsenic etc). Stiinta consta in interpretarea acestei analize si intervenirea cu suplimente specifice fiecarui caz. Majoritatea analizelor indica dezechilibre destul de serioase, chiar daca persoana pare sau se considera sanatoasa.

Stiu ca nu am spus mare lucru despre mine, despre certificarile pe care le detin, studii etc. Nu am o pregatire medicala, insa cred ca am cea mai mare experienta din Romania in acest tip de program. Probabil daca as fi avut titlul de medic nu as fi ajuns sa cercetez si sa accept acest tip de program alternativ de vindecare.

Am totusi o certificare de la Westbrook University USA in Nutritional Balancing:

Pentru orice informatie va stau la dispozitie:

Alexandru Dragan
[email protected]
+40 720 764 897

Ce alte metode de vindecare si perfectionare am incercat

Urmez un program de echilibrare nutritionala din 2015. Inainte de asta, fiindca aveam tot felul de probleme de sanatate, am incercat foarte multe tipuri de terapii alternative sau conventionale.

Problemele mele erau poate starea multora pe care pur si simplu o accepta ca fiind normala. Adica aveam un fel de depresie, insomnie, incapacitate de concentrare, oboseala etc. Ajunsesem sa pun totul pe seama lipsei unui somn odihnitor.

Printre ideile sau terapiile incercate:

  • am incercat poate prea multe diete: vegetarian, raw (numai hrana cruda), fruititarian (numai fructe), dieta de pe https://www.healingnaturallybybee.com/, dieta recomandata de Albert Ignatenko, si altele..
  • biorezonanta
  • acupunctura
  • reiki
  • tot felul de suplimente la intamplare (nu e bine, mai ales in cazul meu)
  • am tinut post negru 3-5 zile (iarasi nu e bine, slabeste organismul si mai tare)
  • terapia Bowen
  • medicamente: pentru tiroida (TSH marit), pentru acnee etc.

Poate ca unele m-au ajutat intr-o oarecare masura, insa nimic nu se compara cu acest sistem. Daca vreti sa ma contraziceti va invit sa incercati programul gratuit 🙂

2 comentarii la „Despre”

Lasă un comentariu