Ma numesc Alexandru Dragan, sunt nascut in 1988, sunt din Bucuresti si sunt pasionat (si) de nutritie, terapii alternative si dezvoltare sau iluminare.

Am creat acest site pentru a oferi in limba noastra informatiile pe care le-am gasit a fi de cel mai mare pret. Este vorba de modalitatea naturala de vindecare si de dezvoltare prin programul de Echilibrare Nutritionala (Nutritional Balancing).

Dr. Lawrence Wilson, cel care a perfectionat acest program il mai numeste program de dezvoltare, in acest caz fiind vorba despre dezvoltarea mentala si spirituala a persoanei, dezvoltarea talentelor, a personalitatii, a intuitiei.

Daca doresti sa afli mai multe despre program sau sa ma intrebi daca problemele tale de sanatate ar putea raspunde la un astfel de program, scrie-mi te rog un email sau da-mi un mesaj.

Alexandru Dragan
[email protected]
+44 7444 371 875

Calatoria mea inspre o viata sanatoasa

„Urmez un program complet de echilibrare nutritionala din 2015. Nu gasesc cuvinte sa descriu modurile in care poate fi imbunatatita sanatatea si calitatea vietii cu un astfel de program. Cel mai greu este inceputul, asa ca incercati sa incepeti programul cat mai curand.Personal am incercat foarte multe terapii si sisteme, diete, abordari fara prea mult succes. Problemele cu care ma confruntam erau multe, in primul rand insomnia, depresia, dar erau si multe alte stari proaste, incapacitate de concentrare, practic o stare generala groaznica. Am incercat sa nu mananc carne (vegetarian), am incercat sa mananc numai fructe, sa mananc numai raw – legume crude, o perioada am mancat mult kaiser.. si alte tipuri de diete, intuind ca nutritia are un rol foarte important.Ca terapii consider ca am incercat foarte multe, si poate sunt cateva care imi scapa acum:

 • am trecut prin doua operatii incercand sa imi tratez insomnia (deviatie de sept si amigdale)
 • am luat tratament pentru tiroida (aveam TSH marit)
 • am luat Roaccutane sau Sotret pentru a rezolva problema cu cosurile (asa am aflat ca medicina nu este cu adevarat interesata de intregul persoanei.. ci cel mult de a remedia un simptom)
 • numeroase suplimente – vitamine, minerale
 • am incercat biorezonanta
 • acupunctura
 • terapia Bowen
 • Reiki
 • am fost la diferite persoane cu ‘capacitati de vindecare’
 • am tinut post negru, cel mai lung 5 zile
 • am urmat dieta lui Albert Ignatenko din cartea „Cum sa devii fenomen” bazata pe sucuri cu citrice si multe salate … si altele

Poate intr-o mica masura m-au ajutat.. insa acest program este ceea ce cautam defapt. Iti urez mult succes.. si sper sa te apuci cat mai repede, pentru ca va fi un moment de cotitura in viata ta.

2 Responses

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *