Buna, ma numesc Dragan Alexandru, sunt din Bucuresti si sunt pasionat (si) de nutritie, body-hacking, autoperfectionare pe scurt dezvoltarea intregului potential al meu si al celorlalti.

Initial am creat acest site pentru a oferi si in romana informatiile descoperite de mine cu care eu am rezonat extrem de bine . Este vorba despre site-ul drlwilson.com, site-ul doctorului Wilson, un site obscur la prima vedere, care insa ofera o cunoastere pe cat de neobisnuita pe atat de interesanta, asupra careia zic eu ca merita sa ne oprim putin atentia.

Subiectul principal al site-ului este stiinta Echilibrarii Nutritionale si mai nou a Dezvoltarii. Termenul de Echilibrare Nutritionala este unul mai vechi, preluat de la Dr. Eck, cel care a fost pionierul in acest domeniu. Dr. Wilson a lucrat impreuna cu Dr. Eck 14 ani, si dupa moartea sa a continuat cercetarea si a perfectionat aceasta stiinta.

Acum prin intermediul acestui site vreau sa ofer romanilor acces la aceasta metoda de vindecare si perfectionare, oferind servicii de echilibrare nutritionala si dezvoltare. In acest sens colaborez cu Dr. Wilson si cu Josephine Zanetti pentru realizarea programelor complete.

Programele complete se fac pe baza analizei minerale a parului, analiza ce se face in SUA, se trimite proba de par intr-un plic impreuna cu un formular. Rezultatele sunt prezentate sub forma de grafic indicand nivelul mineralelor (Ca, Mg, Na etc ) si al metalelor toxice (Al, Cadmiu, Arsenic etc). Stiinta consta in interpretarea acestei analize si intervenirea cu suplimente specifice fiecarui caz. Majoritatea analizelor indica dezechilibre destul de serioase, chiar daca persoana pare sau se considera sanatoasa.

Stiu ca nu am spus mare lucru despre mine, despre certificarile pe care le detin, studii etc. Nu am o pregatire medicala, insa cred ca am cea mai mare experienta din Romania in acest tip de program. Probabil daca as fi avut titlul de Dr. nu as fi ajuns sa cercetez si sa accept acest tip de program de vindecare. Vad pe siteurile multor cabinete de terapii alternative persoane cu titlul de doctor.. pai ce ne spune asta? Ca medicina nu e buna nu? Atunci.. cine greseste ca si-a petrecut 5-6 ani in facultate? La ce bun titlul de doctor?

Am totusi o certificare de la Westbrook University USA in Nutritional Balancing:

Daca doresti sa afli mai multe, contacteaza-ma fara retineri:

Alexandru Dragan
[email protected]
+40 720 764 897

Ce alte metode de vindecare si perfectionare am incercat

Urmez un program de echilibrare nutritionala din 2015. Inainte de asta, fiindca aveam tot felul de probleme de sanatate, am incercat foarte multe tipuri de terapii alternative sau conventionale.

Problemele mele erau poate starea multora pe care pur si simplu o accepta ca fiind normala. Adica aveam un fel de depresie, insomnie, incapacitate de concentrare, oboseala etc. Ajunsesem sa pun totul pe seama lipsei unui somn odihnitor.

Printre ideile sau terapiile incercate:

  • am incercat poate prea multe diete: vegetarian, raw (numai hrana cruda), fruititarian (numai fructe), dieta de pe https://www.healingnaturallybybee.com/, o dieta recomandata de Albert Ignatenko, si altele..
  • biorezonanta
  • acupunctura
  • reiki
  • tot felul de suplimente la intamplare (nu e bine, mai ales in cazul meu)
  • am tinut post negru 3-5 zile (iarasi nu e bine, slabeste organismul si mai tare)
  • terapia Bowen
  • tratament pentru tiroida (aveam TSH marit)

Poate ca unele m-au ajutat intr-o oarecare masura, insa nimic nu se compara cu acest sistem. Daca vreti sa ma contraziceti va invit sa incercati programul gratuit 😛

2 Responses

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *