Despre

Acest site este despre metoda de vindecare si de dezvoltare a intregului potential numita initial Echilibrare Nutritionala si mai recent simplu Dezvoltare. Este vorba despre un program, adica un set de recomandari si de reguli ce duc la o viata sanatoasa plina de bucurie si de succes.

Programul include recomandari privind alimentatia, odihna, exercitii fizice, exercitii mentale, suplimente nutritionale, proceduri de detoxifiere, sexualitate, moralitate, si altele.

Cel care a pus bazele stiintei de echilibrare nutritionala a fost Dr. Eck, care a utilizat analiza minerala a parului pentru a crea primele programe de echilibrare minerala utilizand in principal suplimente cu minerale. Apoi dupa moartea sa programul a fost perfectionat de ucenicul sau, Dr. Wilson. Acesta a adaugat suplimente noi, recomandari noi privind dieta, proceduri de vindecare noi precum sauna cu infrarosu si clisma cu cafea si altele.

Mă numesc Alexandru Drăgan si din 2014 urmez un astfel de program lucrand cu practicieni recomandati de dr. Wilson.

Am fost extrem de multumit de evolutia mea, si am hotarat sa promovez pe cat posibil acest program. În 2017 am urmat o serie de cursuri la distanță si am devenit la randul meu practician. De atunci ofer servicii de analiză minerală a părului pe care le interpretez împreună cu dr. Wilson si echipa sa.

Laboratoarele ARL USA

Aceste analize oferă informatii esențiale despre starea persoanei ce nu pot fi dezvaluite prin alte tipuri de analize (sange, urina ș.a.). Pe baza interpretării analizei se stabilesc suplimentele si dieta necesare fiecărei persoane pentru a echilibra întreg organismul – si nu pentru a ne adresa unui anume organ sau simptom.

Această metodă nu este una tip remediu, in care daca analizele indica o problema cu ficatul, luam un supliment pentru ficat. Noi abordăm organismul ca pe un sistem, in care toate organele sunt interconectate. Odată sistemul revitalizat, remineralizat și întărit – simptomele încep sa dispară. Abordarea este complet diferita fata de orice altă metodă de vindecare stiuta de mine, fie medicina conventionala fie metode holistice, alternative etc.

Date contact

Dacă doriți sa aflați mai multe sau pentru orice alte informații vă stau la dispoziție:

Alexandru Dragan
[email protected]
+40 720 764 897

2 comentarii la „Despre”

Lasă un comentariu