tehnici de evolutie spirituala

Autor Dr. L. Wilson, traducere Alex Dragan Ideea de a îmbunatați funcționarea umană, în special funcționarea creierului si extinderea duratei vietii în general, este cunoscută încă din antichitate. Astăzi, lumea este în așa fel că principalele blocaje ale functionarii îmbunătățite a creierului sunt dezechilibrele nutriționale și toxicitatea cu metale grele. Toxinele chimice si radiația de asemenea joacă un rol în anumite cazuri. Dezvoltarea este: O stare de wellness sau de sanatate extrema Transformarea unei fiinte umane dintr-o creatura in principal fizica intr-una de o natura mai…Continue Reading „Tehnici de dezvoltare sau evolutie spirituala”

relatii iubitoare vs distructive

Articol original scris de Dr. Wilson, tradus de Alex Dragan Iubirea este o forta universala care patrunde gandul omului, sentimentele umane si viata umana. Totusi, se ivesc multe confuzii in legatura cu ce este iubirea si cum ar trebui sa arate. Acest articol se adreseaza acestor chestiuni importante. Ce este iubirea? Unii vor spune ca iubirea este sex sau romantism. Altii spun ca este rabdare si grija pentru altii. Inca altii vor spune ca e defapt o forma de a poseda o alta persoana sau…Continue Reading „Relatiile iubitoare versus destructive”

Sauna cu infrarosu apropiat, beneficii si terapie

Consulta intotdeauna doctorul sau un alt practician specializat in folosirea saunei inainte de a incepe un program de terapie cu sauna. Saunele sunt aparate puternice si monitorizarea progresului de catre un profesionist cu experienta in folosirea saunei este intotdeauna recomandata. Nu depasi niciodata 20 minute intr-o sauna infrarosu apropiat decat daca urmezi un program complet de echilibrare nutritionala bazat pe o analiza minerala a parului. Motivul este ca sauna poate cauza schimbari profunde in chimia corpului. Aceste schimbari sunt normale, dar daca dezechilibrul corpului este foarte…Continue Reading „Sauna cu infrarosu apropiat, beneficii si terapie”

GB-3 – Cele mai bune enzime digestive

Articol original de Dr. Wilson, tradus de Dragan Alexandru Adesea recomand un produs numit GB-3, de la Endomet Labs. Produsul contine extracte de bila de bou, pancreatina si ridiche neagra ruseasca. Acest articol descrie de ce produsul acesta, sau ceva foarte similar, este foarte important in stiinta echilibrarii nutritionale la acest moment. UN SUPLIMENT TIP ENZIME DIGESTIVE SUPERIOR GB-3 este un ajutor digestiv excelent datorita continutului sau de pancreatina si bila de bou, in principal, care sunt enzime digestive. Majoritatea oamenilor indiferent de varsta au nevoie de…Continue Reading „GB-3 – Cele mai bune enzime digestive”

Introducere in Dezvoltare Mentala si Spirituala

Articol original de Dr. L. Wilson, tradus de Dragan Alexandru. Ce este dezvoltarea? Dezvoltarea este un proces natural uimitor de vindecare care are loc daca individul echilibreaza si hraneste corpul intr-un mod special un timp indelungat. De asemenea, pentru dezvoltare mai avansata, acesta trebuie sa faca Exercitiul de Impingere in Jos a Energiei doua ore pe zi, in fiecare zi timp de cativa ani. Dezvoltarea mai poate fi descrisa ca: – dezvaluirea si atingerea intregului potential al fiintei umane – un proces fiziologic si energetic precis…Continue Reading „Introducere in Dezvoltare Mentala si Spirituala”

caracteristici alga kelp

Articol original scris de Dr. L. Wilson, tradus de Dragan Alexandru. Introducere Kelp, sau Ascophyllum nodosum, este o alga nutritiva. Este o planta comestibila care creste in apele oceanice de mica adancime. Kelp de la o firma de calitate este un supliment alimentar salvator de vieti pe care il recomand tuturor. Este extrem de hranitor, sigur, ieftin si disponibil pe scara larga. Precautii Nu luati kelp daca aveti boala Grave’s sau hipertiroidism, pentru ca poate agrava aceste conditii. Pentru unii oameni kelp poate da anumite reactii, mai ales…Continue Reading „Kelp, proprietati si beneficii, un supliment recomandat tuturor”

copil evoluat spiritual

Toti cautam sa traim o viata plenara sau plina de inteles. Pentru unii, asta vine construind o familie fericita. Altii cauta inteles printr-o cariera, o casatorie, avand multi prieteni, sau prin bogatie materiala sau pozitie. Toate aceste obiective sunt bune. Acest articol sugereaza inca un alt obiectiv sau scop care poate fi integrat cu usurinta cu oricare altele pe care le ai. Aceasta idee sau obiectiv se numeste dezvoltare. Este foarte precis si specific. Nu este deloc un concept vag. Cei mai multi nu au auzit…Continue Reading „Dezvoltare sau evolutie spirituala: de ce si de ce acum?”

Lucratorii in lumina

Articol de Dr. L. Wilson, tradus de Alex Dragan La fel ca parasutistii lansati pe teritoriul inamic, zeci de mii de lucratori ai luminii exista in lume. Ei sunt suflete frumoase care traiesc pentru a-i servi pe altii. Pe toate cararile vietii, ei radiaza lumina lor oriunde se duc. Venirea lor pe pamant a cerut mult curaj si compasiune in majoritatea cazurilor. Pentru ca planeta pamant, desi frumoasa, este destul de dura si primitiva. Viata pe pamant nu este usoara, in special pentru suflete sensibile. Ajutarea oamenilor…Continue Reading „Lucratorii in Lumina si accelerarea trezirii cu Echilibrare Nutritionala”

Ce inseamna spiritualitate? Cum este o persoana spirituala?

Articol original scris de Dr. L. Wilson, tradus de Dragan Alexandru. Oamenii folosesc cuvantul spiritual referindu-se la lucruri diferite. Cateodata spiritualitate se refera la religiozitate. Alti oameni zic ca inseamna o credinta in Dumnezeu, dar nu in religii organizate. Mai sunt altii care zic ca spiritualitate inseamna orice nu este strict fizic sau material. Mai sunt si multe alte definitii, de asemenea. Voi prezenta o viziune putin diferita prin acest articol. Ce inseamna sa fii spiritual?   O persoana care traieste la un nivel spiritual sau…Continue Reading „Ce inseamna spiritualitate? Cum este o persoana spirituala?”

8 Secrete Pentru O Viata Sanatoasa Aplicate in Echilibrare Nutritionala

somn sanatos 1. Culca-te devreme! Somnul in intervalul 10-12 pm este mult mai valoros decat cel de dupa ora 12 noaptea. In plus, sunt mult mai multe sanse sa dormi suficient (8-10 ore) daca te culci devreme. Somnul si odihna sunt foarte importante pentru a te vindeca si a fi cu adevarat sanatos si puternic. 2. Respecta Dieta de Echilibrare Nutritionala. Este o dieta simpla, bazata pe legume gatite si mai putin pe dulciuri si paine. Trebuie sa mananci la fiecare masa legume (morcov, ceapa,…Continue Reading „8 Secrete Pentru O Viata Sanatoasa Aplicate in Echilibrare Nutritionala”