Analiza tisulara a firului de par

Ce este analiza minerala a tesutului parului?

Analiza minerala tisulara a parului este o biopsie minerala a tesutului conjunctiv moale care foloseste parul ca si tesut esantion. O biopsie este o analiza a unui tesut al corpului. Parul este considerat un tesut conjunctiv moale, de aici rezulta ca analiza parului este o biopsie a tesutului conjunctiv moale.

Aceasta analiza masoara nivelul a 20 sau mai multe minerale din par cu o acuratete de plus/minus in jur de 3%. Este cam acelasi grad de acuratete ca si majoritatea analizelor de sange.

Pentru o masurare precisa a elementelor solubile in apa, proba de par trebuie sa nu fie spalata la laboratorul de analiza a parului. Pregatirea mostrei de par la laborator este un dezacord care exista intre laboratoarele care ofera analizara minerala a parului. Cele mai multe laboratoare, din pacate, spala parul cu detergenti puternici si solventi toxici precum acetona sau alcool.

Pe langa asta, parul este extrem de folositor pentru analizarea multor elemente pe langa minerale. Acestea includ droguri, toxine chimice si ADN. Totusi, acestea nu sunt subiectul acestui articol.

Uneori am auzit persoane spunand ca parul nu este folositor in testarea corpului. De fapt, exact opusul este adevarat. Parul este folosit frecvent in medicina criminalistica, si in laboratoarele de depistare a drogurilor. Este de asemenea folosit in toata lumea la monitorizarea biologica a multor specii de animale pentru toxicitatea cu metale grele.

Radianta. Atunci cand este efectuata si interpretata asa cum sugereaza acest articol, analiza minerala a parului este destul de uimitoare. Nu este doar „o alta analiza”. Este o determinare a radiantei corpului, si a creierului, in special. Nu poate fi explicat cu usurinta, insa intr-un anumit fel depozitele de minerale din tesutul parului reflecta vitalitatea fiintei testate (se pot face analize si pt animale).

Analiza minerala a parului are o capacitate deosebita de a determina si anticipa afectiunile fizice si psihologice ale corpului fata de analizele de sange, urina, fecale si de orice alta metoda de analiza a corpului intalnita de mine. Incurajez orice terapeut sa cerceteze asta.

Elementele-cheie in folosirea analizei parului sunt:

  1. Laboratorul de analiza folosit trebuie sa nu spele parul la laborator.
  2. Valorile mineralelor trebuie suprapuse pe graficul calibrat folosit de laboratoarele Analytical Research Labs
  3. Trebuie facute multe astfel de analize – cel putin 100 – si clientii trebuie intervievati pentru a vedea daca analizele reflecta ceea ce eu sugerez ca reflecta in acest articol si in multe alte articole de pe site.