GB-3 – Cele mai bune enzime digestive

de Dr. L. Wilson traducere Alexandru Dragan

Adesea recomand un produs numit GB-3, de la Endomet Labs. Produsul conține extracte de bila de bou, pancreatină și ridiche neagră rusească. Acest articol descrie de ce produsul acesta, sau ceva foarte similar, este foarte important in știința echilibrării nutriționale la acest moment.

COMANDĂ GB-3 ENDOMET SUA

Un supliment tip Enzime Digestive superior

GB-3 Cele mai bune enzime digestive

GB-3 este un ajutor digestiv excelent datorita continutului sau de pancreatina si bila de bou, in principal, care sunt enzime digestive. Majoritatea oamenilor indiferent de varsta au nevoie de acest tip de suport digestiv, dar in special persoanele peste 50 de ani si oricine este bolnav sau are o vitalitate scazuta.

Eliminarea parazitilor, resturilor si a altor patogeni din intestine. Majoritatea oamenilor astazi au un anumit nivel de disbioza intestinala. Asta inseamna prezenta infectiilor, a parazitilor, fungilor, si a altor tipuri de flora sau micro-organisme in intestine care nu sunt ideale. GB-3 va ajuta in eliminarea multora dintre ele.

Reactii de detoxifiere. Daca eliminarea are loc prea rapid, persoana va avea diaree, durere intestinala sau alte simptome de detoxifiere precum dureri de cap, tremor, sau alte senzatii neobisnuite.

Daca se intampla asta, nu este o reactie alergica sau intoleranta. Este doar un simptom de detoxifiere si inseamna ca doza trebuie redusa, poate pana la doar jumatate de tableta zilnic pana cand intestinul este mai curat si suplimentul se poate tolera mai bine.

Acesta este un mare avantaj al acestui produs, pentru ca inlocuieste o gama larga de produse pe care alti doctori trebuie sa le foloseasca pentru a indeparta candida albicans, paraziti, infectii bacteriene si alte organisme intestinale anormale. Desi GB-3 nu reuseste intotdeauna sa le elimine complet, in cele mai multe cazuri functioneaza excelent, si in acelasi timp ajuta la indeplinirea multor altor sarcini descrise mai jos. Astfel, salveaza banii, timpul si efortul clientilor.

Un Supliment pentru Digestie mai Yang

Echilibrarea yin si yang este un concept pe care Dr. Eck nu l-a folosit, cel putin referitor la dieta si suplimente. Totusi, Dr. Wilson l-a adaugat la programele sale si pare sa le faca mult mai eficiente.

Ca parte a acestui concept, GB-3 este mult mai yang in terminologia medicala Chinezeasca decat fie acidul hidrocloric (HCl) sau pepsina sau enzimele vegetale, remediile digestive pe baza de plante, sau altele. Motivul este ca GB-3 contine mai multe substante de origine animala decat celelalte, si datorita calitatilor individuale ale ingredientelor.

Acesta este un avantaj in mai toate cazurile, fiindca corpurile azi sunt prea yin in terminologia Chinezeasca. Echilibrarea acestei calitati yin cu tipul corect de suplimente pare sa sporeasca restabilirea sanatatii intestinelor comparat cu folosirea de betaine HCl-pepsin, enzime vegetale, sau alte antibiotice naturale.

Conceptul de echilibrare yin si yang in vindecare este unul foarte avansat si minunat. Este similar cu acupunctura, pe care Dr. Eck a respectat-o profund. Pentru mai multe pe acest subiect, cititi Yin and Yang Healing. (eng)

Inhibator al Sistemului Nervos Simpatic

Un alt aspect important al programelor de echilibrare nutritionala, in special cele folosite de Dr. Wilson, este de a corecta echilibrul sistemului nervos autonom (sau vegetativ).

Majoritatea oamenilor si-au epuizat sistemul nervos simpatic sau de fight-or-flight (lupta sau fuga). Multi sunt chiar ceea ce noi numim simpatic-dominant. Asta inseamna ca ei pastreaza tiparele mentale precum frica sau ingrijorare care i-au impins in aceasta stare de epuizare. De aceea, orice metodă ce ii ajută sa relaxeze sistemul nervos simpatic este foarte benefică pentru ei.

GB-3 este ceea ce Dr. Wilson numeste un supliment parasimpatic comparat cu celelalte tipuri de suplimente digestive precum Betaina HCl cu pepsina. Pancreatina, bila de bou si ridichea neagra ruseasca toate inhiba sistemul nervos simpatic, ajutand in odihna si regenerare. Alte produse parasimpatice includ calciu, magneziu, zinc, selenium, suplimentele glandulare de timus, rinichi, ficat si pancreas. L-taurina si GABA. Astfel, si din acest motiv important este mai bine sa folosim GB-3.

Ajuta in Prevenirea Cancerului

Bazat pe statisticile de sanatate nationale, in jur de jumatate din populatia Americii va fi diagnosticata cu cancer la un moment dat in viata lor. Potrivit studiilor medicale, in medie persoanele bolnave de cancer sunt diagnosticate abia dupa 3-5 ani de la instalarea bolii. Daca cancerul poate fi stopat in etapa extrem de timpurie, pre-clinica, este mult mai usor de vindecat.

Enzimele pancreatice precum pancreatina si poate si cele gasite in extractul de bila de bou pot ajuta la distrugerea celulelor canceroase. Aceasta este descoperirea lui Dr. John Beard, autorul cartii The Trophoblastic Theory of Cancer. Folosirea enzimelor pancreatice este piatra de temelie a tratamentului cu enzime Kelley pentru cancer. Acest program este disponibil de cativa ani si poate produce rezultate excelente.

Folosirea de GB-3 in mod regulat asigura un mod de prevenire sau poate chiar eliminare in parte a cancerului din organism. In niciun caz nu vreau sa spun ca GB-3 este un „leac pentru cancer”. Totusi, poate fi un mod de prevenire util. Este un pas simplu care nu dauneaza niciodata si care se potriveste cu viziunea noastra de sanatate preventiva cu ajutorul nutritiei.

Antidot pentru Toxicitatea cu Cupru

Majoritatea persoanelor care sunt in stare de oxidare lenta au exces de cupru in tesuturi. Echilibrarea nutritionala foloseste mai multe metode in acelasi timp pentru a corecta aceasta situatie. Unul dintre moduri este sporirea activitatii ficatului, unde cel mai mult cupru este stocat in timp ce corpul incearca sa ii faca fata si sa il elimine. GB-3 ajuta in acest scop in numeroase moduri:

  • Imbunatateste fluxul de bila
  • Ridichea neagra ruseasca este un antagonist al cuprului
  • Ridichea neagra de asemenea imbunatateste si rata de oxidare putin.
  • GB-3 ca un produs parasimpatic si yang ajuta in imbunatatirea ratei de oxidare

Si cei ce sunt in stare de oxidare rapida au rezultate bune cu GB-3, desi adesea au nevoie de un supliment cu cupru o perioada. Dr. Eck dadea mai mult GB-3 celor in oxidare rapida fiindca este necesar in digestia grasimilor, si dadea betaina HCl cu pepsina celor in oxidare lenta pentru ca acestia au nevoie de mai multe proteine in dieta. Totusi, GB-3 ajuta in ambele tipuri de digestie, pentru ca pancreatina este proteolitica sau o enzima pentru digestia proteinelor. In plus, cei in oxidare lenta au si ei nevoie de enzime pentru digestia grasimilor.

Suport pentru Ficat (Hepatoprotector)

Cu inmultirea toxinelor si a metalelor toxice din mediu, mai toata lumea are un ficat intoxicat intr-o anumita masura. Cei in oxidare lenta, in special, au un ficat mai „lenes” datorita slabei activitati glandulare – suprarenale si tiroida.

GB-3 este un suport excelent pentru ficat care ajuta corpul sa elimine multe metale toxice si chimicale din ficat.

Reactii si Precautii cu GB-3

Atunci cand incep sa ia GB-3, anumite persoane reclama diaree, crampe intestinale sau suparari la stomac. Asta se intampla pentru ca pancreatina si bila de bou digera candida, paraziti, bacterii si resturi din intestine. Solutia este sa reduceti cantitatea la inceput, pana la jumatate de pastila pe zi, si apoi sa o mariti lent. Disconfortul la stomac va trece in cel mult cateva luni.

Despre liantii, materialele de umplutura si alte aspecte ale produsului. Avem rezultate excelente cu GB-3. Intotdeauna urmaresc daca vreunul dintre ingrediente creeaza toxicicitate, si pana acum nu am descoperit asta. GB-3 contine magnesium stearate, despre care am verificat pe net dupa ce am citit un articol pe site-ul lui Dr. Mercola. De asemenea, am sunat compania care produce suplimentul. M-au informat ca magneziul stearat folosit de ei nu contine uleiuri hidrogenate.

Comanda

Pentru a comanda GB-3, contactati-ma sau puteti comanda din Europa de pe site-ul onenessnutrition.com. Un flacon de 180 tablete va va ajunge doua luni daca luati una la fiecare masa. Costul unui flacon de 180 tab. este de 300 lei.

Lasă un comentariu