Maestri in formare

Stiinta echilibrarii nutritionale are, ca si obiectiv pe termen lung, formarea oamenilor pentru a deveni maestri. Acesta este un alt mod de a intelege echilibrarea nutritionala. Articolele de pe acest site sunt o parte din aceasta pregatire.

Ce este un maestru

In Ebraica, un cuvant similar se traduce ca invatator. Asa cum este folosit in acest articol, cuvantul maestru se refera la o persoana care s-a dezvoltat suficient pentru ca corpul sa reziste/dainuie/dureze o lunga perioada de timp – cu mult mai mult decat traieste omul obisnuit.

Istorie

Subiectul maestrilor nu este unul nou. Este discutat in Biblie, unde Moise si Iisus, de exemplu, au fost deseori numiti „maestri” (sau invatator la noi). Cuvantul este de asemenea folosit in multe alte scrieri spirituale stravechi, si in alte texte religioase din diferite zone ale lumii

Alte site-uri web

Exista multe site-uri care vorbesc despre maestri. Ai grija totusi pentru ca unele dintre ele sunt reale, insa multe nu sunt.

Din pacate, exista persoane si grupuri care nu vor ca oamenii sa se dezvolte. Ei detin sute de site-uri si organizatii in intreaga lume. Ei pretind ca respecta si vor sa formeze maestri, insa amesteca adevarul cu fictiune.

Cat timp dureaza sa devii maestru?

In cele mai multe cazuri, trebuie urmat un program de echilibrare nutritionala pentru cel putin 25 ani, si de obicei de doua ori mai mult. Nu ar trebui sa dureze atat de mult, insa cele mai multe corpuri sunt atat de malnutrite si toxice incat primi 5-10 ani sunt petrecuti cu detoxifierea si remineralizarea si revitaminizarea organismului.

Femei. Femeile avansează mai lent decat barbatii, in general, pe calea de a deveni maestru. Asta se datoreaza multor motive descrise intr-un articol separat numit Dezvoltarea si Femeile. Asta nu inseamna ca femeile sunt mai putin potrivite sa devina maestri, sunt destule femei maestre. Totusi, este un avertisment pentru femei, ele vor trebui să depună mai mult efort la inceput pentru a depăsi acest handicap.

Mai apoi, femeilor chiar le este mai usor sa avanseze pe calea maiestriei decat barbatilor. Totusi, la inceput, lucrurile se misca ceva mai incet.

Din acest motiv, multe femei găsesc ca este bine sa se casatoreasca putând astfel sa faca exercitiul down sex regulat, care le accelereaza progresul. Ii incetineste pe sotii lor, dar asta este temporar si ei se aleg cu o partenera iubitoare in acest proces.

De ce să devii maestru?

Pe langa a-ti prelungi viata cu mult, sunt si alte avantaje.

-Corpul devine mult mai sanatos, si asta face viata mult mai placuta, sigura, si mai distractiva, in general.

-Vei dobandi abilitati speciale care fac viata mult mai interesanta, incitanta si uimitoare. In general cei mai multi oameni dezvolta telepatia. Asta este abilitatea de a primi si trimite mesaje prin puterea gandului. Este ca si cum ai avea un radio cu emisie-receptie in capul tau – destul de uimitor.

-Vei primi din ce in ce mai mult ajutor si protectie de la alti maestri care sunt inaintea ta si care au ca misiune sa te ajute sa progresezi.

-Creierul va functiona mult mai bine, cu o memorie imbunatatita, gandire sporita, si mai multe

Devine sufletul maestru, sau corpul?

Se suprapun oarecum. Principalul suflet sau sufletul entitate categoric se poate dezvolta, si o face. In plus, alte suflete care opereaza corpul numite suflete director dar si alte suflete se pot dezvolta.

Corpul la randul lui, care este un animal senzual/trupesc, devine ceea ce se numeste conditionat. Asta inseamna ca devine mai sanatos, mai maleabil si flexibil, si functioneaza mai bine. Multe alte schimbari au loc inauntrul corpului ce sunt prezentate in detaliu in alte articole. Citeste sectiunea de articole despre dezvoltare de pe acest site pentru mai multe detalii.

Lasă un comentariu