Faca-se voia ta

Afirmatia „faca-se voia ta” este una foarte puternica. Acest articol explica de ce este asa, si cum sa folositi afirmatia in mod corect. Este o formula importanta astazi. Multe persoane se tem de aceasta din motive gresite, formula fiind necesara pentru a avansa in viata neinfricati. Este totodata necesara, sau macar utila, pentru a ajuta planeta sa evolueze in acest moment din istorie.

CE INSEAMNA FACA-SE VOIA TA

Practic, fraza reprezinta un fel de capitulare in fata unei autoritati mai inalte decat mintea egotica. Aceasta este esenta. Multi nu realizeaza, dar mintea egotica, cateodata numita si mintea inferioara, mintea reactiva sau mintea maimutei, este de obicei in control. Chiar daca individul sustine ca este religios sau spiritual, mintea egotica este in control in majoritatea cazurilor.

Mintea egotica este intotdeauna o minte limitata, conditionata. Este influentata de copilaria sa, de tramuele emotionale, de starile si capriciile ei, si multe altele, de fapt. Majoritatea persoanelor au blocaje subconstiente sau inconstiente, idei, convingeri si altele care influenteaza mintea egotica tot timpul si in toate situatiile. Spunand Faca-se voia este un mod de a elibera persoana de controlul mintii sale.

FRICA DE A RENUNTA LA MINTEA EGOTICA

Multora nu le place afirmatia Faca-se voia ta fiindca ii obliga sa predea controlul catre o forta aparent necunoscuta. Asta inspaimanta mintea egotica, care nu vrea sa renunte la puterea si controlul sau asupra unei persoane niciodata. Intr-adevar, mintea egotica s-a stabilit devreme pentru a administra viata persoanei, deciziile si conflictele zilnice.

Lasă un comentariu