Anti-imbatranire si Resetare Eterica

           Metodele si terapiile anti-imbatranire sau anti-aging sunt la mare cautare astazi. Nutritional balancing este o astfel de metoda. Functioneaza in multe feluri. Multi dintre clientii nostri ne povestesc cum prietenii si cunostiintele adesea remarca cat de tineri par. In plus, ei se simt tineri pe interior, cu mai multa energie, flexibilitate si mai putine semne de batranete.

           Nutritional balancing restabileste tineretea fiindca elimina toxine din corp, il hraneste si il echilibreaza. Nivelul hormonilor tinde sa creasca catre cel specific tinerilor. Toate acestea  au impact asupra altui aspect al anti-imbatranirii, care este subiectul acestui articol. O sa il numesc ipoteza eterica a imbatranirii.

IPOTEZA ETERICA A IMBATRANIRII

           Aceasta teorie afirma ca, de fapt, fiintele umane sunt alimentate eteric. Asta inseamna ca desi categoric corpul necesita multi nutrienti, calorii, aer pentru respirat si apa de baut, exista un alt nivel al fiintei noastre care nu depinde direct de aceste substante chimice. In schimb, depindem de un flux al unei forme subtile de energie care ar putea fi numit energia vietii, energie vitala sau energie eterica. Acesta a mai fost numit forta vitala, energie adaptiva, chi, qi si alte nume de-a lungul istoriei.

           Aceasta ipoteza nu este deloc noua. In fapt, este discutata adesea in anumite stiinte dedicate vindecarii incluzand chiropractica si naturopatia traditionala, si altele. Nutritional balancing este doar cea mai recenta intr-o serie lunga de terapii naturale care utilizeaza aceeasi ipoteza.

           Conform acestei ipoteze, suntem nascuti cu o cantitate mare de energie eterica. Aceasta scade incet pe masura ce avansam in varsta. Daca traim corect si ramanem bine hraniti si bine odihniti, rezervele eterice dureaza mult timp. Insa, multi factori ne pot epuiza rezerva eterica precum stresul, traume, alimentatia defectuoasa si daca ne supunem corpul la diferite dezechilibre. Acestia tind sa ne scurteze viata simtitor.

           Cand cantitatea fluxului eteric scade la un anumit nivel, corpul pur si simplu nu isi mai poate reface tesuturile si organele suficient de repede pentru a contracara uzura si tocirea zilnica. Rezultatul este numit imbatranire, boala si in cele din urma moarte. Asta este esenta ipotezei eterice a imbatranirii.

CE ESTE RESETAREA/RESTABILIREA ETERICA?

           Este ideea cum ca pe masura ce anumite conditii din corp sunt indeplinite sau realizate, mai multa energie eterica, forta a vietii, forta vitala sau chi poate curge in si prin corp. Aceasta energie va restabili procesul de sinteza proteinelor al ADN-ului nostru. Cand se intampla, mai rapida si mai precisa sinteza a proteinelor poate efectiv inversa in parte sau chiar in totalitate procesele inbatranirii.

TIPURI DE ENERGIE ETERICA

           Cheia in consolidarea fluxului de energie eterica in corp este intelegerea diferitelor surse de energie eterica pe care le putem folosi. Principalele trei sunt:

  1. Intrinsec eteric. Este energia cu care ne nastem.
  2. Eteric din mediu. Este energia gasita in mancare, apa, aer si anumite zone. Ne putem insusi o parte din ea prin dieta, respiratie, si zona in care locuim. Vom absorbi mult mai multa daca corpul este pastrat echilibrat si sanatos.
  3. Eteric de tip nou. Aceasta este energie eterica noua prezenta in mediul inconjurator pe care o putem atrage in corp folosind Exercitiul de impingere in jos a energiei descris pe acest site.

MAI MULTE DESPRE SPORIREA ABSORBTIEI DE ENERGIE ETERICA

           Multi factori pot fi folositi pentru a consolida energia eterica in corp. Din timpuri stravechi, aceste metode au inclus diete speciale, impreuna cu plante, rugaciuni, incantatii, si alte metode.

           Nutritional balancing este o stiinta mai recenta, dezvoltata in ultimii 50 ani. Dr. Eck, fondatorul acestei stiinte, a descoperit ca pentru imbunatatirea sanatatii, nevoile oamenilor sunt diferite chiar si fata de generatia trecuta. El nu a studiat energia eterica, Dr. Wilson fiind cel care a continuat cercetarile.

VA FI COMPLETAT

Lasă un comentariu