Lucratorii in Lumina si accelerarea trezirii cu Echilibrare Nutritionala

Articol de Dr. L. Wilson, tradus de Alex Dragan

La fel ca parasutistii lansati pe teritoriul inamic, zeci de mii de lucratori ai luminii exista in lume. Ei sunt suflete frumoase care traiesc pentru a-i servi pe altii. Pe toate cararile vietii, ei radiaza lumina lor oriunde se duc.

Venirea lor pe pamant a cerut mult curaj si compasiune in majoritatea cazurilor. Pentru ca planeta pamant, desi frumoasa, este destul de dura si primitiva. Viata pe pamant nu este usoara, in special pentru suflete sensibile.

Ajutarea oamenilor de pe pamant este motivul pentru care ei sunt aici. Dar mai intai ei trebuie sa stabileasca o baza, sa se alature regimentului sau familiei spirituale, si sa inceapa vindecarea propriilor rani.

Pentru misiunea lor, toti s-au oferit voluntari. Sunt numiti voluntari pentru intruparea pamantului. Ei nu sunt, defapt, de pe aceasta planeta, ci vin din multe locuri indepartate. Daca citesti asta tu cel mai probabil esti un membru al acestui grup special. Multi ratacesc si au nevoie cu desperare sa stie acest lucru.

ETAPA RATACIRII, A INCONSTIENTEI

Cei mai multi lucratori in lumina nu s-au trezit inca. Ei traiesc vieti obisnuite si adesea se lupta sa supravietuiasca. Si-au dat acceptul pentru o perioada de relativa inconstientizare. In acest fel, ei invata in mod direct despre problemele de pe pamant. Asta pentru a-i pregati pentru viitoarea lor munca. Multi sufera si se zbat nu pentru ca sunt blestemati sau nedemni, ci pentru a deveni profesori mai buni.

SUFLETE NEUTRALIZATE

Sunt multe pierderi in randul trupelor de lucratori ai luminii. Cresterea este in special grea, de obicei. In primul rand, aproape toate mamele astazi, in special in locuri precum Africa sau Asia, dar in toate tarile, sunt teribil de malnutrite si toxice, chiar daca par sanatoase. Copiii lor sunt nascuti malnutriti si toxici. Asta se intampla la nivel mondial astazi, cu anumite variatii. Asta inseamna ca corpurile si creierele lor nu functioneaza bine, si duce la toate tipurile imaginabile de boli fizice si emotionale, insotite adesea de multa durere si suferinta.

Increzatori si generosi, ei sunt suflete blande, sincere. Izolati in familii pamantesti, copilaria timpurie este aspra. Medicamente si vaccinuri continua otravirea corpurilor lor, in timp ce alimentatia este de obicei cumplita. In plus, abuzurile nu sunt rare, si fizice, si emotionale. Fara sa stie, parinti tulburati isi ranesc copiii. Multi pur si simplu nu stiu cum sa asigure iubirea si indrumarea necesara copiilor lor. Unii se comporta ca „vampiri”, furandu-le copiilor inocenta. Toti copiii sunt raniti intr-o oarecare masura.

Experienta scolii este adesea un dezastru, cu daruri si talente neincurajate si de multe ori suprimate de sistemul de invatamant public. Sistemul privat de educatie, si cel mai bun dintre toate, educatia acasa (homeschooling), este cu mult mai bun in aproape toate cazurile. Sistemul de invatamant public distruge multi lucratori in lumina. Multi se razvratesc sau nu mai invata, desi ei sunt foarte inteligenti. Stigmatul produs de scolarizarea vicioasa ii poate bantui tot restul vietii.

Grav derutati in copilarie, multi nu realizeaza niciodata cine sunt. Egoisti locuitori ai pamantului ii gasesc prada usoara. Stima de sine scade si mai mult in job-uri fundatura, relatii disfunctionale si casnicii foarte incompatibile. Cei mai multi nu se trezesc niciodata, si doar exista in ceea ce se numeste moartea sufletului. Derutat si descurajat, sufletul a fost ingropat. Sunt ca intr-o coma, doar partial in viata. Frica, indoiala si depresia sunt adesea companionii lor. Spunem despre cei de genul ca au fost ‘neutralizati’, misiunea lor abandonata sau cel putin intarziata.

TREZIREA

Toti lucratorii luminii isi doresc sa se trezeasca. Adevaratele lor talente sunt irosite daca asta nu se intampla. Trezirea incepe adesea cu o stare de nemultumire. Cateodata, procesul e accelerat de pura disperare. Adanc inauntru incep sa simta ca viata trebuie sa fie mai mult decat atat.

Ajutorul este pus la dispozitie oricui il doreste. Nimic nu poate inlocui dorinta si intentia de trezire, de a fi tot ce ai fost creat sa fii. Ca si cum s-ar transmite un semnal de primejdie pe tot globul, ajutoarele apar, adesea in moduri neasteptate.

Ei sunt indrumati de ajutoare nevazute zi si noapte. Acestea incearca sa comunice cu ei, sa ii iubeasca, si sa ii conduca pe drumul lor. Totusi, valul de inconstientizare poate fi greu de strapuns. Minti ocupate si infricosate rateaza darul indrumarii.

Cei norocosi au ocazia sa intalneasca pe altii care sunt deja in serviciu, si asta duce la trezirea lor. Precum soldatii detasati intr-o zona de razboi, lucratorii in lumina au o sansa mai buna in preajma altora asemenea lor. Alti lucratori in lumina sunt adevarata lor familie, si singurii care ii inteleg.

Citind acest articol, te alaturi unei familii numeroase de lucratori ai luminii, toti fiind in serviciu. Cheia succesului, am descoperit noi, este ca trebuie sa incepi un program de echilibrare nutritionala pentru a te echilibra si intari. Detaliile, si ce se intampla cand faci asta, sunt la sfarsitul acestui articol.

Asa ca nu deznadajdui, niciodata. Sunt multe lucruri pe care le poti face indiferent unde esti, indiferent cat de singur (in mod gresit) te consideri.

DIFICULTATI IN TREZIRE

Unii lucratori in lumina se blocheaza in etapa trezirii. Munca excesiva, dezechilibrele nutritionale, si expunerea toxica creeaza mult stres. Multi sunt descurajati astfel, fiindca e nevoie de energie pentru a trece peste trecut si a incepe adevarata munca dedicata vindecarii si serviciului.

Deseori, rutine plictisitoare devin confortabile chiar daca nu duc nicaieri. Idei false, seculare, care par „moderne” de adesea ii adorm pe lucratorii luminii si ii distrug. Toate ideile seculare sunt gresite, apropo. In unele cazuri, medicamentele sau drogurile recreationale, alcoolul sau relatiile sexuale slabesc vointa sufletului de a se trezi.

Relatiile intime pot ajuta sau pot opri trezirea. Pot deveni mari distrageri. Partenerii sexuali, desi adesea nu se realizeaza in fierbinteala infatuarii, pot fi incompatibili spiritual. Cel mai putin dezvoltat il trage inapoi pe celalalt, care este adesea un lucrator in lumina. Totusi, unele relatii au efectul opus, intarind si trezind doi lucratori ai luminii, atunci cand baza relatiei este o legatura spirituala pentru a servi impreuna lumina.

Ispita materialismului seduce unii lucratori. In alte cazuri, faima sau bogatia pot adormi iar sufletul. Altii nu pot scapa presiunilor de a se conforma. Sunt infricosati sa fie de sine statatori. Dorinta lor este sa apartina si sa fie acceptati. Le este frica sa isi lase lumina sa straluceasca.

Unii devin perpetuu cautatori, mergand de la grup la altul sau de la un invatator la altul. Ei cred ca progreseaza, dar cautarea lor ramane numai la suprafata.

Vina ii chinuie pe multi lucratori in lumina. Multi se simt vinovati pentru suferinta pe care o vad. Chiar daca nu este vina lor si astfel, e incorect, aceasta vina incetineste trezirea. Unii simt o vinovatie falsa pentru ca nu mor de foame, sau ca nu traiesc intr-o coliba. Ei se simt vinovati chiar si pentru ca traiesc pe pamant. Toate acestea le incetinesc progresul si ii pot abate de la calea lor.

Ca rezultat al experientelor de acasa si de la scoala, unii dezvolta o ura fata de toate formele de autoritate. Cu toate ca scepticismul este o trasatura pozitiva, neincrederea si cinismul fac rau corpului si impiedica mintea sa gandeasca rational. De asemenea deschid sufletul catre fiinte negative care stiu cum sa iti manipuleze frica, ura, si neincrederea.

„Cultele” (eng. cults) sunt un pericol teribil pentru cel ce se trezeste. Ele includ religii false si multe asa numite grupuri spirituale. Regimuri alimentare precum cele cu mancare cruda sau vegetariana, si unele afilieri politice sunt tot un fel de cult. De multe ori, acestea prezinta idei care sunt false sau exagerate. Presiunea spre conformare inlocuieste cautarea adevarului. Dornica de raspunsuri gata digerate, mintea inca partial adormita e usor de ademenit.

Aceste culturi apar adesea ca si cai spirituale, insa pot opri procesul de trezire. In loc de adevar, ei deprind invatatura grupului. Trezirea nu este acelasi lucru cu invatarea unor idei sau ritualuri. In loc sa se adere la grupuri, ei ar face mai bine sa caute moduri de a sapa adanc in interior pentru a gasi propriile lor raspunsuri si de a vindeca profund corpul si mintea. Acest site poate sprijini acest proces.

PREVENIRE

Ocrotirea lucratorilor luminii incepe inainte de nasterea lor. Femeile tinere au nevoie de consiliere pentru a fi pregatite de perioada maternitatii. Daca nu isi imbunatatesc sanatatea drastic, corpurile tuturor femeilor tinere contin astazi multe metale toxice si chimicale nocive care otravesc copiii inca inainte de a fi nascuti. Deficientele nutritionale ale femeilor tinere sunt de asemenea universale astazi, indiferent cat de bine arata sau cum se simt. Acesta este adevarul. Va asigur, „Ingrijirea prenatala” trebuie sa inceapa astazi, indiferent cat de tinere sunteti, domnisoarelor. Ingrijirea medicala prenatala nu este deloc suficienta, este aproape o gluma cat este de rea.

Ingrijirea speciala trebuie sa continue dupa nasterea copilului. Si barbatii si femeile au nevoie de abilitati parentale. Majoritatea culturilor de pe pamant ofera indrumare slaba in acest domeniu. Sanatatea fizica si emotionala necesita vigilenta constanta. Daca este posibil, feriti copiii de orice medicamente, operatii, si in mod special vaccinuri. Tineti copiii departe de toxine in orice forma, chiar si de protezele metalice care de obicei contin nichel.

Cerintele educationale pentru lucratorii in lumina sunt unice si adesea greu de gasit. Educatia acasa (homeschooling) este cea mai buna afara de cazul cand o scoala speciala poate fi gasita. Evitati scolile „corect politice” si liberale. Scolile publice sunt in multe cazuri ca si cum ai trimite copilul la inchisoare sau intr-o zona de razboi, unde invata idei false si valori false. In plus, sunt expusi la mancare de proasta calitate (junk food), multi copiii bolnavi si alte probleme. Un mediu foarte pozitiv si protectiv este critic pentru a ajuta un copil lucrator in lumina sa creasca intact.

Nevoile speciale continua si in anii adolescentei. Aici tentatiile sunt mari in timp ce presiunea de conformare creste. Foarte implicati si blanzi, insa protejand cu fermitate, parintii pot ajuta copilul sa treaca fericit prin acesti ani. La toate varstele, principala nevoie astazi pentru acesti minunati tineri este protectie si mai multa protectie, nu „experiente” sau „experimentare”, cum multi predau astazi. Protectia, totusi, nu inseamna interzicerea unor experiente sigure.

In acest fel, unii lucratori in lumina scapa intacti de perioada liceului, dar cei mai multi sunt atati de pierduti si confuzi ca de abia functioneaza corect. Viata de facultate ii termina de obicei. Climatul moral este de obicei oribil, violurile sunt frecvente astazi, obiceiurile alimentare sunt si mai grave, si „educatia” este adesea o risipa de bani. Asta este trista situatie a multor lucratori in lumina astazi. Cativa, mai intelepti, aleg sa nu urmeze facultatea, pentru ca le ofera timp sa se relaxeze si nadajduiesc ca ii va ajuta sa devina centrati si „cu picioarele pe pamant”, inainte de a trece la etapa urmatoare, cea de adult. Unii se pot descurca in facultate, sau pot avea o experienta pozitiva, dar cei mai multi nu au.

REABILITAREA

Pentru motivele de mai sus, reabilitarea este o nevoie presanta pentru majoritatea lucratorilor in lumina. Doua domenii importante sunt sanatate si stima de sine.

Sanatate. Corpul fiecarui lucrator in lumina are nevoie de munca astazi. Nu sunt exceptii. Prevalatia sistemului medical nu ajuta de obicei prea mult si, de fapt, este destul de nociv in cele mai multe cazuri. Corpurile lucratorilor in lumina sunt foarte reactive la otravuri. Medicamentele sau operatiile pot fi in special toxice pentru ei.

Un program de echilibrare nutritionala este cel mai util, nu plante, vitamine la intamplare, sau homeopatie. Acestea nu functioneaza suficient de bine astazi. In acest moment toate corpurile sunt expuse la chimicale toxice, slabite de radiatii, si de infectii cronice. Asta incetoseaza gandirea, consuma energia si blocheaza receptivitatea pentru ghidare.

Uimitoarea toxicitate a corpului este dezvaluita atunci cand otravurile incep sa iasa afara. Mai multi ani pana la un deceniu sau mai mult de purificare sunt necesari, indiferent de cat de sanatosi cred ca sunt. Echilibrarea nutritionala este in mod special potrivita pentru aceste suflete. Va rog evitati „dietele de purificare”, mancarea cruda, si regimurile vegetariene care vor distruge corpul, gasesc eu.

Stima de sine. Restabilirea stimei de sine este tot un proces lung. Merge mana in mana cu refacerea corpului fizic. Unul nu va avea succes, in unele cazuri, fara celalalt. Amintiri nefericite trebuie sa fie clarificate. Idei false trebuie expuse si eliminate. Furia, ura, vina si resentimentele trebuie sa fie eliberate.  Toata lumea si tot ce s-a intamplat in trecut trebuie sa fie iertate, inclusiv, desigur, sinele.

Lucratorii in lumina trebuie sa invete sa traiasca in adevar, cu adevar, pentru adevar. Incercarile de conformare sau acomodare cu nebunia din jur nu vor face decat sa ii innebuneasca.

IUBIREA DE SINE

Este vital si esential pentru un lucrator in lumina sa isi aminteasca sa se iubeasca pe sine. Asta necesita o mare integritate si vigilenta. Inseamna trairea adevarului asa cum il vezi tu, dorinta si cerinta de a cunoaste adevarul, deoarece adesea este subtil, acceptarea consecintelor actiunilor tale, si infruntarea fricilor tale in fiecare zi. Asta intareste caracterul si construieste increderea in sine. Asta necesita sa stii ca o mare parte din gandirea lumii este gresita. De asemenea, toata lumea trebuie sa inteleaga ca metalele toxice, oboseala, malnutritia si sentimentele ascunse de frica si furie afecteaza gandirea tuturor.

Iubirea celorlalti. Multi sunt surprinsi sa afle ca numai iubindu-se pe sine pot sa iubeasca cu adevarat pe ceilalti. Deseori, ceea ce credeau ca e iubire a fost doar nevoie sau „proiectie”. Din cauza asta nu a mers. Unul vede in celalalt ceea ce ii lipseste. Posedandu-l in iubire, aparent el capata trasaturile celuilalt. Asta pare ai fi o cale scurta pana la adevarata dezvoltare, dar aduce nefericire atunci cand adevarul este dezvaluit. Pentru cei aflati in locuri de munca si relatii nesanatoase asta este foarte important.

Reabilitarea poate dura mai multi ani sau chiar zeci de ani. Este o perioada minunata plina de schimbari personale intense, in care lucratorii sunt pregatiti bine pentru viitoarele sarcini. Aliniind corpul, creierul si sufletul, lucratorii in lumina devin fiinte pe deplin constiente.

Unelte pentru supravietuire. Odata treziti chiar si partial, lucratorii au nevoie de unelte pentru supravietuire. Acestea sunt abilitati de viata de zi cu zi, precum si unelte pentru urgente. De baza sunt cum sa mananci si cum sa ai grija tot timpul de corpul si de mintea ta. Un simt al valorii banilor este o alta abilitate utila. Altele sunt abilitatile de comunicare, si cunostiinte despre motivatia umana si psihologie de baza. Acest website te poate ajuta sa dezvolti toate aceste aptitudini.

„Trusa ta de unelte” trebuie sa includa si toate procedurile folosite in echilibrare nutritionala precum clismele cu cafea, sesiunile de sauna, masarea picioarelor (reflexoterapie), alinierea coloanei, si sa ai material motivational prin jur de citit sau de ascultat in acele momente de stres, oboseala sau suparare. Lucratorii in lumina trebuie prinda si sa foloseasca aceste unelte imediat, daca se poate, pentru a tine nava stabila si in miscare in directia corecta chiar si sub stres.

ETAPA SERVICIULUI

Este partea distractiva a misiunii. Pe masura ce lucratorul in lumina se trezeste, si invata cum sa ingrijeasca corpul, mintea si sufletul, viata incepe sa inainteze mai usor si mai lin. In mod miraculos, nevoile de baza incep sa fie rezolvate cu usurinta si energia ramane pentru sarcina curenta. Scopul ii este clar si nu poate fi influentat. Cu adevarat, o intreaga armata de suflete ce gandesc la fel iti sunt alaturi in spirit, si multe si fizic, fiecare facand partea sa in micul sau colt de lume.

Poti fi sigur ca un razboi de gherila este in curs de desfasurare intre fortele luminii si iubirii, si cei care vor sa te amageasca cu „iubire” si „speranta si schimbare”, cand adevarata lor agenda este sa mentina statu-quo-ul, starea actuala a lucrurilor, sau sa le inrautateasca.

In cele din urma, lucratorii in lumina vor avea succes daca se vor tine de practicile de echilibrare nutritionala pentru a-si pastra puterea si echilibrul. Ca in orice lupta, vor fi succese si esecuri, insa succesele tind sa creasca.

DIN NOU ADORMITI SAU MOARTEA SUFLETULUI

Ai grija, totusi, pentru ca oportunitati de a adormi din nou sunt mereu prezente. Cateodata, lucratori in lumina care se descurca bine o perioada aluneca inapoi si isi uita misiunea. Altii care pareau blocati decid sa se trezeasca si devin adevarati luptatori. Pe masura ce imprejurarile se schimba, si responsabilitatile sunt in continua actualizare. Cei capabili de efort mai mare primesc insarcinari pe masura.

Categoric, viata nu este plictisitoare. Prietenii si relatii se pot schimba, intregi cariere rasar sau dispar. Stilurile de viata si de lucru se pot si ele schimba. Lucratorul se trezeste in fiecare zi fara sa stie ce va aduce ziua, dar simtindu-se sigur ca totul este in ordine divina, atata timp cat scopul sau este aliniat cu serviciul.

De fapt, viata pentru un lucrator trezit este o nesfarsita bucurie. Acesta dobandeste o viziune pe termen lung care usureaza stresul si incordarea zilnica. Viata este o serie de provocari, al caror rezultat final este deja asigurat. Micile ajutoare ale lui Dumnezeu lucreaza impreuna in liniste la schimbarea vibratiei pamantului de la frica si furie la iubire si bucurie. Incet si sigur, ea raspunde acestor nobile eforturi.

2 comentarii la „Lucratorii in Lumina si accelerarea trezirii cu Echilibrare Nutritionala”

  1. foarte frumos, acum am auzit termenul asta de lucrator in lumina. Asa de mult mi a placut mai ales in momentul de astazi cand este atata rautate avem nevoie de lucratori in lumina. Dumnezeu sa va ajuteQ

    Răspunde
  2. Multumesc cu respect mai ales pentru indicatiile alimentare. Multumesc lui Dumnezeu ca m a lasat sa traiesc in acest timp si spatiu al ridicarii planetei noastre in lumina !E responsabilitatea tuturor oamenilor treziti sau nu, sa contribuie la eliberarea planetei mama ,care depinde de noi si noi de ea , caci copiii sunt legati ombilical de mama. Sa fie lumina pace si respect pentru tot ce e viu!

    Răspunde

Lasă un comentariu