Razboiul PSI

Cu riscul de a suna ca un adept nebun al teoriei conspiratiei, este clar pentru mine ca poporul Roman si, cu adevarat, intreaga planeta, este tinta unui atentat foarte sofisticat asupra gandirii si comportamentului nostru. Este realizat folosind armament chimic, biologic, psihotronic si psihologic. Este un razboi modern in epoca post-nucleara. Pe scurt, oamenii sunt slabiti si manipulati de:

Otravuri in mancare, aer si apa. Acest adevar este discutat pe acest site in articole ca Toti suntem toxici si epuizati. Pentru verificare, poti face o analiza a mineralelor din firul de par care iti arata clar acumularea de metale toxice, de exemplu.  Nu exista vreun motiv bun sa adaugam mangan sau plumb in benzina, de exemplu, sau sa permitem miilor de chimicale sa fie adaugate lantului alimentar.Guvernul minte cetatenii despre siguranta consumului de peste ce este incarcat cu mercur, folosirea spray-ului sau antiprespirant-ului ce contine aluminiu, adaugarea de fluor in apa potabila, E-urilor din mancare, si multe altele.

Reclamele la medicamente satureaza televizorul si publicatiile medicale, iar oamenilor li se spune simplu „doar intreaba medicul sau farmacistul despre ultimul medicament”. Acestea nu sunt sigure, si statisticile o dovedesc clar.

Otravuri biologice administrate in vaccinuri si probabil prin alte metode. Adevarul despre vaccinuri este ascuns de public, in pofida muntilor de dovezi stiintifice. Acest adevar este incontestabil, dezbatut in articolul Vaccinare si altele de pe acest site.

Folosirea de implanturi electronice. Acestia sunt nano-transmitatori si receptori implantati in c0rp. Tehnologia asta e disponibila de cel putin 50 ani. Te rog sa citesti Implanturi pentru a afla mai multe detalii despre cum se face si cum functioneaza.

Arme psihotronice. Sunt practic arme care proiecteaza mesaje direct in creierul oamenilor de la distanta. Tehnologie existenta de cel putin 100 ani. Te rog sa citesti Psihotronica pentru mai multe detalii.

Aceleasi tactici folosite de dictatori si propagandisti de-a lungul instoriei. Adolf Hitler, Mao Tse Tung, Vadimir Lenin si Jospeh Stalin au fost maestrii minciunii, deceptiei, confuziei si invrajbirii. Dl. Obama este un student rafinat. Urmareste documentare despre Nazism pe History Channel pentru a vedea similaritatea. Metode identice sunt folosite astazi in America si in toata lumea pentru a genera o stare de confuzie, a demoraliza, minti, insela si manipula oamenii.

Lasă un comentariu