DEZVOLTAREA: ACTIVAREA INTREGULUI POTENTIAL GENETIC UMAN

Folosind un instrument cheie: analiza parului – dr. Eck si apoi dr. Wilson – au putut evalua ce anume imbunatateste sanatatea si ce nu. Astfel, in ultimii 45 ani au perfectionat un program combinat de nutritie, detoxifiere si lifestyle. Programul functioneaza prin corectarea dezechilibrelor din corp, restaurand sistemele energetice ale corpului, pentru ca apoi corpul sa se poata vindeca singur.

Acest site este o platforma de promovare a Stiintei Dezvoltarii, a Programului de Dezvoltare, a analizei parului, dar si de educare in domeniul metodelor de vindecare alternative, nutritie, medicina moderna, meditatie, centri energetici sau chakre, economie, politica, si multe altele. 

Consideram ca aceste informatii sunt foarte necesare pe Pamant si in Romania la acest moment, redobandirea puterii asupra sanatatii noastre fiind esentiala, dar si educarea si cunoasterea adevarului. 

BENEFICIILE PROGRAMULUI

Stiu ca pare greu de crezut, insa programul de dezvoltare este cea mai avansata metoda de vindecare si de dezvoltare personala. 

Biochimia corpului are un rol crucial in starea de sanatate, personalitate, capacitatea de a avea relatii, de a face fata la stress etc.

Protocolul nostru echilibreaza biochimia corpului si astfel majoritatea simptomelor ”dispar”. 

Nu se intamplă imediat, in cazul afectiunilor mai grave poate dura un an sau mai mult, insa garantat te vei simti mai bine din prima saptamană.

CUI NE ADRESAM

Celor care vor sa se vindece si care nu au gasit pana acum o solutie in medicina conventionala sau cea holistica.

Cei cu depresie, anxietate, insomnie, diabet, alergii, impotenta, probleme hormonale, acnee, toxicitate, infectii, paraziti, cancer, dureri de spate, boala Lyme si multe alte afectiuni.

Dar si celor care vor sa aiba mai multa energie, sa arate bine, sa traiasca mai mult, sa se dezvolte mental si spiritual.

CE RECOMANDAM

DIETĂ

Alimentatia este cea mai importanta parte din program. Recomandăm o cantitate mare de legume gatite, printre altele.

SUPLIMENTE

Folosim intre 7 si 10 suplimente precise ce faciliteaza dezvoltarea. Fara aceste suplimente dezvoltarea este foarte lenta, din pacate

SAUNĂ INFRAROȘU

Procedura de detox foarte eficientă -facilitează eliminarea toxinelor, decongestionarea organelor si relaxarea sistemului nervos simpatic

CLISMĂ CU CAFEA

Procedură de detox foarte eficientă in eliminarea toxinelor. Funcționează stimulând ficatul.

MEDITATIE

Recomandăm un exercițiu mental tip meditație esențial pentru dezvoltare rapidă și procesarea trecutului

REFLEXOTERAPIE

Terapie complementară eficientă recomandată tuturor

Aboneaza-te la newsletter si primeste programul de dezvoltare

Abonare